Hoeveel kost het om een lamborghini te huren?

Iedereen vindt het leuk om jarig te zijn. Hoe oud je ook wordt, het is fijn om gevierd te worden. Misschien vind je het minder om met een oplopende leeftijd geconfronteerd te worden maar een dag die speciaal om jou draait, waarin men waardering laat blijken? Daar genieten we allemaal van. In deze blog vertel ik je hoe je een toffe verjaardag voor iemand organiseert, misschien wel voor jezelf. Lees je mee?

Er is er één jarig!

Er zijn drie dingen onlosmakelijk verbonden met een Nederlandse verjaardag: slingers, taart en cadeaus. Oh, en zingen natuurlijk. Dat mag niet vergeten worden. Slingers zijn makkelijk te regelen en ook een verjaardagstaart is zo geregeld. Maar die cadeaus, die blijven toch ieder jaar weer lastig. Want wat is nu leuk en origineel om te geven? Persoonlijk laat ik mensen altijd kiezen tussen ‘doen’ en ‘uitpakken’. Je zal zien dat men dan veel sneller voor ‘doen’ kiezen. Dat is ook leuker om te geven want je weet zeker dat er met een activiteit iets gedaan wordt. De kans dat zo’n cadeau vergeten achter in de kast wordt gestopt, is veel kleiner.

Doe iets nieuws

Zo vind ik het altijd leuk om een droom in vervulling te laten gaan of een cursus aan te bieden. Laatst gingen we voor een racefanaat een sportwagen huren. Hierin konden we dan een stukje rijden en daarna straalden mijn racefanaat-vriend de rest van de dag van oor tot oor. Doe van tevoren goed onderzoek voor je kiest voor een Lamborghini huren, zo weet je waar je aan toe bent en hoef je de rest van de activiteit alleen nog maar te genieten. Op de website van zekersupercarverhuur kan je zien hoeveel een rijles in zo’n sportwagen kost.

Met de vriendengroep

Het is ook leuk om een activiteit met de hele vriendengroep te doen. Een populair idee blijft toch wel de ‘escaperoom’ met z’n allen word je opgesloten in een kamer en aan de hand van puzzels moeten jullie jezelf zien te bevrijden binnen een bepaalde tijd. Vaak zijn de kamers ook in een speciaal thema omgetoverd dus organiseer je het voor iemand die van horror houdt? Dan kan je daar specifiek naar kijken!

Sluit de dagen samen af 

Aan het einde van de dag vier je de jarige natuurlijk nog even met een hapje en een drankje en zo sluit je samen de dag en daarmee de viering af. Ga langs bij zijn of haar favoriete kroeg of restaurant en succes is zeker weten gegarandeerd.

Geef een reactie