Kleed je kantoor aan met deze vloeren en wanden

Bij het bouwen van een kantoor wordt er veel aandacht besteed aan de vloer en de wanden. Het is belangrijk om de juiste materialen te kiezen voor de vloer en de wanden, afhankelijk van de functie van het kantoor. Er zijn verschillende soorten vloeren en wanden die je kunt kiezen, afhankelijk van de look and feel die je wilt creëren in je kantoor. Hieronder vind je enkele tips over de verschillende soorten vloeren en wanden die je kunt kiezen voor je kantoor.

Vloeren

Er zijn verschillende soorten vloeren die je kunt kiezen voor je kantoor. Het is belangrijk om de juiste vloer te kiezen, afhankelijk van de functie van het kantoor. Bij het kiezen van de juiste vloer, is het belangrijk om te overwegen wat voor soort sfeer je wilt creëren in je kantoor. Wil je een rustige sfeer? Ga dan voor een betonnen vloer van een Beton Ciré bedrijf. Wil je een meer energieke sfeer? Kies dan voor een lichte vloer. Dit kan je bijvoorbeeld doen met Beton cire. Donkere vloeren zijn een goede keuze als je een rustige sfeer wilt creëren in je kantoor. Donkere vloeren kunnen echter ook een somber effect hebben. Lichte vloeren zijn een goede keuze als je een meer energieke sfeer wilt creëren in je kantoor. Lichte vloeren reflecteren het licht en zorgen ervoor dat het kantoor een heldere en open sfeer krijgt.

Wanden

Wanden kunnen een grote invloed hebben op de sfeer van je kantoor. Het is belangrijk om de juiste wanden te kiezen, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren. Donkere wanden zijn een goede keuze als je een rustige sfeer wilt creëren in je kantoor. Lichte wanden zijn een goede keuze als je een meer ruimte wilt creëren in je kantoor. 

Extra interieurtips

  • Kies een rustige, neutrale kleur voor de vloer. Denk aan grijs, taupe of zelfs wit. Dit zorgt voor een rustige en professionele sfeer.
  • Voor de wanden is het fijn om wat meer kleur toe te passen. Je kunt bijvoorbeeld een warme tint kiezen, zoals beige of oudroze. Dit geeft de ruimte wat meer sfeer.
  • Je kunt ook kiezen voor een contrasterende vloer- en wandbekleding. Denk bijvoorbeeld aan een grijze vloer met witte muren. Dit geeft de ruimte een frisse en modernere uitstraling.
  • Als je kiest voor een houten vloer, kies dan een donkere kleur. Dit zorgt voor een chique en klassieke uitstraling.
  • Kies voor wat lichte accessoires om de ruimte wat meer sfeer te geven. Denk aan een vloerkleed, stoelkussens of een leuk bureaublad.

Geef een antwoord