Succesvol online sieraden verkopen

De online verkoop van sieraden groeit elk jaar met 5 tot 6%. De wereldwijde sieradenindustrie zal naar verwachting in 2025 $480,5 miljard waard zijn. Zoals je aan deze statistieken kunt zien, heeft het online verkopen van sieraden of het starten van een huisjuwelenbedrijf een enorm potentieel en is het een uitstekende manier om geld te verdienen. Het instapniveau om een ​​deel van de enorme uitgaven te krijgen, is erg laag. Je kunt thuis handgemaakte sieraden maken en je online winkel gebruiken om klanten over de hele wereld te bereiken.

Website

Elk bedrijf heeft een website nodig, inclusief jouw binnenkort te lanceren juwelierszaak. Waarom? Omdat een website je kleine bedrijf opent voor een wereld van potentiële klanten. Mensen kunnen je sieraden vinden en een bestelling plaatsen, zelfs als ze duizenden kilometers ver weg zijn. Je klantenbestand breidt zich drastisch uit, alleen vanuit de stad of stad waarin je je bevindt. In dit vroege stadium hoef je geen uren te investeren in het starten van een online winkel. Breng je juwelierszaak aan de gang door een e-commerceplatform zoals Wix te kiezen. Begin vervolgens met het ontwerpen van je winkel met behulp van een eCommerce-website template. Dit zijn kant-en-klare sites die professioneel zijn ontworpen en geoptimaliseerd voor verkoop. Maakt u zich geen zorgen, de templates zelf zijn volledig aanpasbaar. Je kunt paginalay-outs bewerken, kleuren wijzigen, functies en pagina's toevoegen of verwijderen en aangepaste afbeeldingen uploaden over de hele site.

Materiaal

Het volgende dat je moet overwegen bij het starten van een online juwelierszaak, zijn de afzonderlijke stukken die je gaat verkopen. Begin na te denken over de materialen die je nodig hebt om elk sieraad te maken.

Je hebt een actieplan nodig waarin je aangeeft waar je materiaal vandaan haalt. Lokale ambachtswinkels, online marktplaatsen zoals Amazon of eBay, zijn een prima startpunt voor kleine bedrijven. Er zijn ook enkele andere opties die je kunt vinden door te Googelen. Meestal kun je materiaal van goede kwaliteit vinden dat niet te veel kost.

Over kosten gesproken, het is van cruciaal belang om de prijs te verhogen boven de maakprijs. Prijs elk afzonderlijk element om de totale productiekosten voor elke keer te krijgen, en probeer rond te kijken voor de beste deal. Hoe lager de fabricagekosten zijn, hoe meer speelruimte je hebt om winst te maken op elke verkoop.

Versturen

Nadat de sieraden af zijn wil je deze natuurlijk ook versturen. Je kunt dit zelf doen. Wereldwijd verzenden is gemakkelijk te doen en kun je bij de prijs incalculeren. Sla genoeg verpakkingsdoosjes en gondeldoosjes in.

Geef een antwoord