Camping Bella Italia is er voor het hele gezin!

Het is nog geen zomer, maar wel de hoogste tijd om plannen te gaan maken voor de zomervakantie. Wanneer dat bij jullie net zo werkt als bij ons thuis, dan worden er lijstjes gemaakt. De een wil naar Spanje, de ander lijkt het wel wat om gewoon thuis te blijven en twee anderen willen wel naar Italië. De meeste stemmen gelden en dus wordt het Italië dit jaar. We gaan het liefst kamperen, maar dan wel op een plek waar genoeg te doen is, ook voor de kinderen. En dus is ons oog gevallen op Camping Bella Italia. Camping Bella Italia is gesitueerd aan het Gardameer en dat betekent dat er, sowieso in de omgeving, genoeg te doen is.

Wat is er te doen op Camping Bella Italia?

Je kunt je ontzettend vermaken op Camping Bella Italia. Je hoeft in de tijd dat je daar verblijft eigenlijk niet eens van het terrein af. Camping Bella Italia is voorzien van schitterende zwembaden en fantastische glijbanen. Ga je in het hoogseizoen naar Camping Bella Italia? Dan is het wel heel fijn dat er de hele dag door een animatieteam aanwezig is. Je kunt zelf meedoen met verschillende activiteiten, maar ook voor je kinderen is het er fantastisch. Je zult zien dat ze al heel snel vriendjes en vriendinnetjes maken. En je weet het: als je kinderen het naar hun zin hebben, dan heb jij dat ook!

Moet ik daar met het vliegtuig naartoe?

Als je dat wilt, dan kun je gerust naar Italië vliegen en daar een auto huren. Maar waarom zou je? Stap lekker in je eigen auto en neem mee wat je maar mee wilt nemen. Zeker met wat kleinere kinderen is het een groot voordeel om met je eigen auto te gaan. Je kunt dan alles meenemen wat je maar denkt nodig te hebben. Een fijn bedje, een extra luiervoorraad en natuurlijk speelgoed.

Italië blijft de favoriete vakantiebestemming van veel mensen

En nu de wereld, na corona, weer zo'n beetje van het slot gaat, is er een enorme run gaande op vakanties naar Italië. Pak het dus slim aan en boek zodra je besloten hebt wanneer je op vakantie wilt gaan, liefst via een erkende reisorganisatie. Mochten er alsnog problemen komen door COVID, wat niet te verwachten is, dan kan je de vakantie kosteloos annuleren of verplaatsen naar een ander moment. Het blijft slim om deze voorwaarden goed in de gaten te houden. Je weet immers maar nooit hoe het gaat lopen!

Geef een reactie