Een container huren geeft overzicht en ruimte

Een verbouwing. Je moet er maar zin in hebben! Veel mensen zien erg op tegen een verbouwing en dat is niet zo vreemd. Want voor er weer gebouwd kan worden, moet er gesloopt worden. En slopen geeft troep. En stof. En puin. Je moet dat allemaal zien af te voeren en daar wordt niemand écht gelukkig van. Toch kun je het jezelf een stuk gemakkelijker maken: een container huren scheelt veel ellende. Want een container huren is inclusief het plaatsen en afvoeren. Je kiepert je puin dan gemakkelijk in de container en je hebt er geen omkijken meer naar. Je hoeft zelf niet meer naar de vuilstort en je hebt alle puin maar één keer vast.

Begin bij het begin!

Ga je, bijvoorbeeld, je keuken verbouwen? Dan zorg je er natuurlijk voor dat de keuken helemaal leeg is voor je aan de sloop begint. Je zet tijdelijk alle keukengerei, potten en pannen in kratten of dozen en legt alvast de bestellijst van de lokale restaurants klaar. De kastjes zijn misschien niet meer naar jouw zin, maar misschien kun je daar nog iemand anders blij mee maken. Maakt niet uit wie, als ze maar weg zijn. En dan begint het slopen. Ga je voor een open keuken? Dan is het slim om de kamer aan de andere kant van de te verwijderen muur zo leeg mogelijk te maken of om alles af te dekken met een zeil.

Een container huren: dat ruimt lekker op!

Je mag gaan slopen! Natuurlijk heb je eerst gecontroleerd dat het hier niet om een draagmuur gaat. De voorhamer komt er aan te pas en met een paar ferme klappen ligt die muur om. Het lijkt misschien maar om een klein muurtje te gaan, maar dat zou je niet zeggen als je al dat puin zit liggen. Een container huren zorgt er dan voor dat je al dat puin snel en veilig kunt afvoeren. Je schept het in een kruiwagen en brengt het zo naar de container die voor de deur staat.

Is je sloopwerk klaar?

Dan kan de container weer worden opgehaald. Dit is een kwestie van één telefoontje. Zo heb je al snel weer ruimte voor de deur. Hier is de keukenmonteur vast heel blij mij. Hij kan nu in een ruime omgeving aan het werk en wordt niet gehinderd door stapels puin die her en der zijn blijven liggen. Een container huren voor je verbouwing? Dat doe je vast de volgende keer weer!

Geef een antwoord