Gezellig naar de camping

Het ziet er nog niet naar uit dat we van de zomer alweer massaal kunnen vliegen en allemaal op vakantie kunnen gaan. We zullen ons nog moeten houden aan de strenge corona maatregelen, welke niet zomaar weg zullen gaan. Vliegen zit er daarom waarschijnlijk niet in, maar zou je er wel voor kunnen kiezen om er op uit te gaan met de camper of de caravan. Je kunt gaan kamperen op verschillende campings, of in een bos, midden in de natuur. In dit blog geven we je graag een aantal tips voor het aanschaffen van verschillende benodigdheden tijdens het kamperen, zodat je niets vergeet of te kort zult komen!

Rondtrekken met de camper of de caravan

In deze tijd is het ideaal om er op uit te trekken met de caravan of de camper. Je beschikt over veel meer vrijheid en bent niet afhankelijk van alle corona maatregelen op bijvoorbeeld het vliegveld. Tijdens het kamperen kan je geheel je eigen gang gaan en heb je van niemand last. Je zult echter wel rekening moeten houden met het feit dat er landen zijn die hun eigen grenzen dicht gooien, maar zijn er gelukkig ook vele mooie standplaatsen te vinden in Nederland?

Een ideale overkapping met een opblaasbare voortent

Wanneer je vaker kampeert, ken je vast wel de ongemakken van het opzetten van een voortent. Er zijn vele mensen die het lastig vinden om het metalen frame op te zetten, waar je dan ook nog eens het tentdoek overheen zult moeten schuiven. Aan de andere kant is het ook wel weer zo dat je een voortent absoluut niet wilt missen, aangezien je bij regenachtig of winderig weer toch buiten wilt genieten van de rust. De laatste tijd zijn er vele ontwikkelingen gemaakt op het gebied van kampeer benodigdheden, waardoor het opzetten van een voortent nu een fluitje van een cent is.

Wanneer je graag beschikt over een voortent voor de camper of caravan, kun je gebruik maken van een opblaasbare voortent. Het metalen frame is geheel weggelaten en is dit vervangen door een opblaasbaar frame. De voortent is hierdoor lichter en makkelijker mee te nemen, het opzetten van de voortent gaat veel gemakkelijk en is het één ghelle waarmee je aand eslag gaat.

Al je benodigdheden koop je bij Stassar!

Nu zijn er natuurlijk nog vele andere benodigdheden te verkrijgen die je nodig zult hebben tijdens het kamperen. In de webshop van Stassar vind je verschillende benodigdheden die het kamperen erg comfortabel en gemakkelijk maken, zodat je optimaal kunt genieten van je rust en de welverdiende vakantie!

Geef een antwoord