Short lease kan de ideale oplossing zijn, ook zakelijk

Short lease kan de ideale oplossing zijn voor als je tijdelijk een auto nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer je een nieuwe auto hebt besteld en het, door omstandigheden, langer duurt dan verwacht voor deze wordt geleverd. Als je dan je oude auto al hebt verkocht, kan het zomaar zijn dat je een overbruggingsperiode hebt. Je kunt dan in die periode natuurlijk bedelen om de auto van je partner, je buren of je schoonouders, maar er is met short lease een veel handiger oplossing. Short lease regel je gemakkelijk online en je hebt de auto binnen 24 uur voor de deur staan. Heb je de auto niet meer nodig? Dan kun je de lease per dag opzeggen. Ideaal!

Short lease is ook geschikt voor zakelijk

Shortlease zakelijk kan al net zo handig zijn. Dit is bijvoorbeeld heel handig als je een tijdelijke werknemer in dienst neemt. Het kan ook als ZZP'er de ideale oplossing zijn voor als je begint aan een tijdelijk project. Je zit dan met short lease zakelijk niet vast aan een lang contact. Want ook short lease zakelijk is per dag op te zeggen. Zo ben je mooi geholpen voor een korte periode. Short lease is fijner dan huren en veel handiger dan lenen.

Wat zijn de voordelen voor van korte termijn lease?

Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat je geen contract hoeft te ondertekenen waar je te lang aan vast zit als je maar voor een relatief korte periode een leaseauto nodig hebt. Een ander voordeel is dat bij short lease alles is inbegrepen. Denk dan aan de wegenbelasting, de verzekeringen, het onderhoud en zelfs pechhulp. Je hoeft alleen nog zelf te zorgen voor de brandstof. Dat maakt de keuze voor shortlease natuurlijk al een stuk gemakkelijker. Daarbij rij je met shortlease altijd in een zo goed als nieuwe auto. De nieuwste modellen zijn beschikbaar. De prijzen zijn duidelijk en er zitten geen addertjes onder het gras.

Fijn rijden in een nieuwe auto

Er rijdt niets zo fijn als een nieuwe auto. De geur van het nieuwe interieur alleen al! Met shortlease kun je al binnen 24 uur een nieuwe auto rijden en daar net zo lang van genieten als jij wilt. Na de eerste maand is het contract per dag opzegbaar. Heb je zin in een andere nieuwe auto? Dan stap je toch gewoon over? Online kun je precies zien welke auto's er beschikbaar zijn en kun je direct een offerte aanvragen.

 

Geef een antwoord