Dit mag je niet missen op de werkvloer!

Werk je op kantoor, ben je veel binnen en werk je veel met je laptop? Dan zijn er een aantal dingen die je niet mag missen. In deze blog geven je een aantal leuke gadgets en items die je goed op kantoor kan gebruiken. Denk daarbij aan bureaubenodigdheden, items die je werk net even wat leuker maken en nog veel meer! Lees direct verder om alles te checken!

Bureauaccessoires

Werk je veel aan je bureau en ben je veel met je laptop bezig? Dan is het wellicht slim om zit/sta bureau te kopen. Met een zit/sta bureau kan je gemakkelijk je bureau omhoog en omlaag zetten, zodat je zowel staand als zittend kan werken. Dit zorgt ervoor dat je verschillende houdingen aanneemt en daardoor actiever/productiever blijft. Als je geen geld hebt voor zo’n type bureau, of wil je een tijdelijke oplossing? Dan zijn er genoeg standaards die je omhoog en omlaag kan verstellen met je laptop erop.

Stijlvol naar kantoor

Afhankelijk van waar je werkt, wil je natuurlijk netjes en verzorgd naar je werk komen. Naast je kleding (wellicht een pak, of gewoon een spijkerbroek met overhemd) wil je qua accessoires ook niet achterblijven. Neem bijvoorbeeld een nieuwe stijlvolle look aan met een nieuwe bril. Goedkope brillen kan tegenwoordig gemakkelijk online vinden. Brillen zijn er in allerlei soorten en maten, en kunnen op allerlei gelegenheden gedragen worden. Zeker op de werkvloer is dit een mooie aanvulling op je kledingstijl.

Fun op de werkvloer

Fun en ontspanning is natuurlijk belangrijk op de werkvloer. Zeker wanneer je langere tijd achter je laptop zit of veel vergaderingen moet bijwonen. Het is daarom belangrijk om een aantal leuke items op kantoor te hebben. Kijk bijvoorbeeld of je een pingpongtafel of voetbaltafel kan aanschaffen. Daarnaast is het ook erg leuk om kleine spelletjes te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een dartbord. Maak een toernooitje met al je collega’s en speel een aantal weken achter elkaar. Wie heeft de meeste potjes gewonnen? Die staan tegenover elkaar in een spannende finale! 

Integreer Google in je kantoor

Tegenwoordig hebben veel mensen een Google Home thuis staan. Het is ook erg leuk en soms zelfs leerzaam om een Google Home op werk te hebben. Elke vraag kan je aan google stellen, en je krijgt antwoord op je vraag! Daarnaast is de Google Home uitermate geschikt op de vrijdagmiddag borrel. Zet een muziekje op en vraag af en toe een random/gekke vraag, geheid lachen!

Geef een antwoord