Het baasje krijgt een nieuwe grasmaaier

Het was weer zo ver, vaderdag was in zicht. Sterker nog, binnen 2 weken zou het al vaderdag zijn. Mijn kinderen, 2 pubers, vonden dat we dit jaar maar een mooi cadeau moesten geven. Mijn kinderen hebben allebei een bijbaantje en wilde hier graag aan mee betalen. Na lang nadenken met zijn 3en hadden we eigenlijk het perfecte cadeau, een nieuwe grasmaaier.

 

 

Normaal doen we niet aan cadeautjes

Wij zijn niet zo van dit soort feestdagen, toen de kinderen klein waren was het leuk dat zij iets konden knutselen voor vader of moeder dag. Inmiddels zijn er jaren voorbijgegaan zonder dat we er iets aan hadden gedaan, dit eigenlijk om financiële redenen. Nu ik sinds een aantal jaar ook weer werk hebben we het wat beter waardoor we ook cadeautjes voor elkaar kunnen kopen. Mijn kinderen vonden de grasmaaier wel een heel erg goed idee omdat dit iets is waar papa altijd over zeurt. We hebben een behoorlijke tuin en met de hand grasmaaier die hij momenteel gebruikt komt hij niet verder dan de helft van de tuin, dan is hij te moe om door te gaan. Een elektrische grasmaaier was in onze gedachte dan ook de enige oplossing.

 

 

Voorpret is altijd het leuke

Al snel waren de kinderen druk op zoek naar recensies en informatie over grasmaaiers. Mijn kinderen hadden de grootste pret. Mijn dochter had uiteindelijk een goede gevonden voor een mooie prijs. Aangezien ik uiteraard veel meer verdien dan mijn kinderen wilde ik het bedrag niet door drieën delen maar vroeg ik of de kinderen beide twintig euro bij wilde dragen, dit vonden zij helemaal geen probleem. Nadat ik online de grasmaaier had besteld, had mijn dochter het idee om er een gedicht bij te maken. Hoe leuk is dat, dat hij het gedicht krijgt dat eigenlijk alleen nog maar meer vraagtekens oproept. De grasmaaier moeten we dan maar verstoppen in de schuur en dan ervoor zorgen dat hij niet meer in de schuur komt tot vaderdag. Al hoewel mijn man niet vaak in de schuur komt, zal je net zien dat hij iets nodig heeft. Dus mijn zoon besloot in het laatste weekend voor dat hij geleverd zou worden het complete grasveld te maaien, kapot dat hij was aan het einde. Hij heeft het maar in 2 dagen gedaan omdat het gewoon echt veel te zwaar was. Mijn man stelde zich dus niet aan! Gelukkig is deze frustratie bijna opgelost, het is bijna vaderdag!

Geef een antwoord