Met de Magento b2b webshop hoef je niet meer naar de groothandel

Heb jij jarenlang ieder kwartaal een bezoek gebracht aan de groothandel aan de andere kant van het land? Nieuwe voorraden inslaan en hopen dat alles wat je voor jouw winkel wilt aanschaffen beschikbaar is, het was toch altijd weer even spannend. Tegenwoordig gaan nog maar weinig bedrijven "op inkoop" bij de groothandel. Zij regelen alles gemakkelijk en snel online. Via de Magento b2b webshop en de bijbehorende software kun je als retailer precies zien wat de groothandel je te bieden heeft. De progressive web app is zo ingericht dat je er, ook als reseller je voordeel mee kunt doen.

Met Magento b2b is het inkopen bij een groothandel een stuk gemakkelijker

Maar niet alleen jij, als reseller, hebt hier voordeel van. De groothandel zelf is ook blij met Magento b2b. Dankzij deze handige app kunnen voorraden goed in de gaten gehouden worden, kunnen persoonlijke aanbiedingen worden gedaan en kan de sale al in een paar muisklikken geregeld worden. De groothandel hoeft niet ieder seizoen de complete winkel te verbouwen als hij kiest voor online verkopen via Magento b2b. Dat scheelt niet alleen veel tijd, maar ook veel geld. De groothandel kan zijn klanten dankzij deze handige app nog beter bedienen.

Klantenservice is en blijft belangrijk

Of je nu naar een fysieke winkel gaat of liever online shopt, je wilt altijd goed geholpen worden. Je wilt dat er naar je wordt geluisterd en dat de mensen die je spreekt hun uiterste best doen om jouw wensen te vervullen. Dat is al een heel oud credo: Klant is Koning! Maar er zijn, mede door de corona-crisis wel wat verschuivingen gekomen in het hele concept van klantenservice. Toch kun je, ook online, prima service bieden. Bijvoorbeeld door je klanten een vast contactpersoon toe te wijzen. Of door snel en accuraat te reageren op mails. Tip is om niet alleen te reageren op klachtenmails, maar ook vooral op de complimenten die je binnen krijgt.

Bestel jouw b2b webshop online

Wil je ervoor gaan en jouw groothandel naar deze eeuw transporteren? Dan wordt het nu echt tijd om een goede b2b webshop aan te schaffen. Maar dat is niet het enige, als je de webshop eenmaal hebt, kun je nog diverse functionaliteiten installeren. Zo kun je bepaalde klanten een bepaalde, vooraf besproken, korting geven op iedere bestelling, kun je nieuwe klanten een virtuele rondleiding geven in je webshop en kun je leren hoe je het voorraadbeheer nu moet uitvoeren.

Geef een antwoord