Online marketing met Blauwe Monsters

Als bedrijf moet je online vindbaar zijn. Misschien dat het lokale bakkertje geen website nodig heeft, maar dat is dan ook de enige uitzondering. Ondertussen denk ik dat de lokale bakker ook een website moet hebben. Toen de pandemie uitbrak moest namelijk alles online te koop zijn. Alle grote online warenhuizen zoals CoolBlue en Bol.com hebben enorme winsten gemaakt. Bijna alles wat wij kochten ging via een webshop. Dat betekende ook voor de kleine lokale bedrijven dat ze moesten investeren in hun website. Maar online marketing kan ontzettend lastig zijn. Niet alleen moet je veel kennis hebben in dit vakgebied, maar je moet ook constant met de trend meegaan. Google wil namelijk nog wel eens een update doen waardoor jouw website hoger of lager in de ranking komt te staan. Gelukkig zijn er online marketing bureaus zoals Blauwe Monsters. Blauwe Monsters kan volledig ontzorgen op het gebied van online marketing. Dit doen ze onder anderen door middel van SEO en SEA. Voor het gemak wil ik het vandaag alleen hebben over SEO. Want waarom is dat nu zo belangrijk?

 

Wat is SEO?

SEO bureau Blauwe Monsters is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces waarin de website wordt geoptimaliseerd. Dit wordt op verschillende manieren gedaan. Een SEO bureau zoals Blauwe Monsters zal kijken naar de content, backlinks, en de kwaliteit van je website. De content is een heel belangrijk onderdeel. De content van een website verteld namelijk waar het over gaat. Hoe beter jij verteld aan Google wat jouw bedrijf doet, hoe beter zijn je in de ranking kunnen plaatsen. Daarnaast heb je ook nog linkbuilding waarbij je backlinks krijgt van een andere website. Dit kan enorm bevorderlijk zijn voor de kwaliteitsscore van je bedrijf. Kortom, SEO is complex, maar kan wel een ontzettend positief effect hebben.

 

Waarom een bureau inschakelen?

Waar ik zo net over geschreven heb is het topje van de ijsberg. Daarnaast blijft SEO een continu proces. SEO bureau Blauwe Monsters kan helpen met dit proces, en andere online marketing processen. Zij helpen jou met het opstarten van alle noodzakelijk online marketing werkzaamheden. Natuurlijk kun je ook proberen om de volledige online marketing zelf te doen, maar dat is enorm veel werk. Zeker als u geen ervaring hebt met online marketing zal ik een bureau inschakelen. Zij zorgen ervoor dat u gaat groeien. Misschien dat u over 5 jaar alles zelf kunt doen, maar voor nu heeft u waarschijnlijk een online marketing bureau nodig zoals Blauwe Monsters.

 

Geef een antwoord