De voordelen van shortlease op een rijtje

Ben jij een ondernemer en wil je graag een auto op naam van de zaak? Een auto kopen kan zeker voor starters, ZZP’ers, Mkb’ers en wagenparkbeheerders niet altijd voordelig zijn. Een auto leasen echter wel. Uiteraard wil je niet aan een ellendig lang vast contract vastzitten en ook niet de hoofdprijs betalen. Gelukkig hoeft dat bij Dealerleasing niet. Bij dealerleasing is je contract maandelijks opzegbaar en je krijgt een auto in shortlease voor de meest voordeligste prijs. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van shortlease? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet!

Combinatie tussen huren en leasen

De keuze maken tussen het huren van een auto of het leasen ervan kan soms lastig zijn. Zeker als je als ondernemer net bent begonnen of een klein tot middelgroot bedrijf bent. Huren is in zo’n geval aantrekkelijk maar toch kunnen de kosten hiervan behoorlijk oplopen als je dit voor langere tijd wilt vastleggen. Leasen daarentegen is meestal weer voor een langere termijn en als starter of Mkb’er wil je daar misschien wel helemaal niet aan vastzitten. Je wilt misschien eerst wel even kijken hoe je onderneming zich gaat ontwikkeling aankomend jaar. Een perfecte oplossing hiervoor is auto op basis van shortlease. Je zit nergens voor een langere tijd aan vast en je hebt toch de laagste prijs garantie.

Maandelijks opzegbaar

Een contract op basis van shortlease is maandelijks opzegbaar. Bevalt het je na één, twee of vijf maanden niet (meer) dan kun je dit contract maandelijks opzeggen. Zeker voor de onzekere ondernemingen is dit een heel fijn idee en een veilige keuze. Als het even wat minder gaat in een paar maanden of je moet wat wijzigen doorvoeren kan je er namelijk niet alleen voor kiezen op je contract op te zeggen, je kunt je contract eventueel ook wijzigen zowel naar beneden als boven. Een contract op basis van shortlease biedt je de ruimte en flexibiliteit die je nodig hebt.

Direct en uit voorraad leverbaar

Bij Dealerleasing zijn de modellen meteen uit voorraad leverbaar waardoor je er direct mee weg op kunt en naar je klanten kunt rijden. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en expertise in dit vakgebied en weet daarom precies waar de klant naar op zoek is. Ze hebben alleen maar modellen op voorraad die er op dit moment toe doen. Hierdoor hebben ze geen overbodige kosten en kunnen ze jou de laagste prijs bieden. Een echte win-win situatie dachten we zo.

 

Geef een antwoord