Dingen die je snel over het hoofd ziet

Sommige mensen zijn wat meer vergeetachtig dan de andere, maar er zijn sommige dingen die gewoon vaak over het hoofd gezien worden. Of dat nou komt omdat ze gewoon lastig te spotten zijn, of omdat het allemaal een beetje op elkaar lijkt weet niemand. Het gebeurt vaak met dingen die we gewoon allemaal eigenlijk wel weten, en juist door dit zelfvertrouwen zal je snel een foutje maken. Gelukkig is het met die kleine dingen vaak niet heel erg, maar toch is wel eventjes vervelend. Het kan zo'n kleine irritatie zijn die je liever gewoon niet ervaart, en een slechte dag nog slechter kan maken. Daarom kan het dus best wel handig zijn om af en toe iets meer aandacht te geven aan de kleine dingen. Maar welke dingetjes zijn dit dan?

Koop niet de verkeerde printer inkt

Je koopt niet heel vaak printer inkt, maar als je het doet is er best een kans dat je de verkeerde printer inkt aanschaft. Misschien ben je opzoek naar gewoon zwarte inkt, en als je heel even niet oplet koop je per ongeluk de donker blauw die er net iets te veel op lijkt. Heel vervelend, want aan dat donkerblauwe heb je uiteindelijk toch wat minder dan de normale zwarte inkt. Ook iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is dat inkt over het algemeen per printer gaat. Je kan dus inkt kopen die helemaal niet werkt in jouw soort printer, en dan ben je dus alleen maar geld aan het verspillen. Heb je bijvoorbeeld een Epson printer, dan heb je de Epson XP 235 inkt nodig. Anders heb je de kans dat het niet gaat werken met je printer, en dat is iets waar niemand zin in heeft. Let dus goed op!

Gezond blijven eten

Iedereen weet wel dat je gezond moet eten, en de meeste proberen het ook zo goed mogelijk te doen. Maar vooral in periodes waar je het heel druk hebt, of gewoon gestressed ben, schiet het er best vaak bij in. In plaats van elke dag een appeltje eten, is het nu eens in de 2 of 3 dagen. En als je dan thuiskomt van werk, heb je ook vaak geen zin meer om te koken, en de gezondste maaltijden moet je vaak koken. Dus dan wordt het maar een opwarmmaaltijd, of snel wat fastfood bestellen of iets dergelijks. Maar het is belangrijk dat je goed aan jezelf blijft denken, en dus ook gezond eet. Vergeetachtig zijn mag, maar laat het je niet beïnvloeden!

 

Geef een antwoord