Backpack hier backpack daar: welke kies je?

Backpack

Er zijn backpacks in alle soorten en maten. Het is maar net wat je doel is en dan dus net welke backpack voor jou geschikt is. Want zoveel mensen, zoveel wensen. Dat de backpack van je zus haar prima bevalt, wil nog niet zeggen dat het ook de tas voor jou is. Het belangrijkst bij het aanschaffen van een nieuwe backpack is niet de kleur of het merk. Nee, het is het doel. Waar ga je deze rugtas voor gebruiken? Ga je een maand backpacken door een ver land? Zoek je een goede tas om je schoolboeken in te doen? Ga je op de fiets naar je werk en wil je je lunchpakket mee kunnen nemen? Voor ieder van deze opties is een andere tas geschikt. Bepaal dus je doel voor je naar de (online) winkel gaat.
Backpack

Je gaat backpacken met je backpack

Dan heb je een flinke tas nodig. Een waar al je spullen in kunnen, maar die ook nog goed gedragen kan worden. Waar je je spullen ook (redelijk) gemakkelijk weer in kunt terugvinden en die niet zorgt voor striemen op je schouders. Bij voorkeur heeft deze tas ook een stevige band voor om je middel. Deze band zorgt ervoor dat je schouders niet (meer) de volledige last hoeven te dragen.

Je bent op zoek naar een goede schooltas

Dan heb je dus vooral een stevige tas nodig met een goede bodem en rug. Want die boeken zijn niet alleen zwaar, ze kunnen ook gemeen in je rug prikken met hun hoeken. Het fijnst is er als er in je tas ook een goede, afsluitbare, ruimte is voor je laptop of tablet. Kies daarom een stevige tas met meerdere vakken. Een tas die tegen een stootje en tegen een flinke regenbui kan. Want natte boeken en een natte laptop: daar wordt niemand gelukkig van!

Je bent op zoek naar een tasje voor je lunchpakket

Dan hoef je heus geen zware backpack uit te kiezen. Je kunt dan toe met een wat dunnere tas. Maar zorg er wel altijd voor dat de schouderbanden comfortabel zijn. Je wilt immers geen last van je schouders krijgen, zeker niet op weg naar je werk. Door een tas met diverse vakken te kiezen, kun je ervoor zorgen dat je boterhammen, je fruit en je drinken op verschillende plekken meegenomen kunnen worden. Zo voorkom je dat je fruit beschadigt door je broodtrommel en dat je drinken niet je hele tas door gaat als de deksel per ongeluk niet goed dicht zit.

Geef een antwoord