Dutch Card Printing voor alle etiketten

Goede printers en andere apparaten op de werkvloer zijn natuurlijk heel erg belangrijk. Wanneer je werkt aan een belangrijk project, wil je uiteraard dat alles van hoge kwaliteit is. Het is mij ooit eens overkomen dat ik honderden uitnodigingen moest versturen voor een belangrijk evenement. Van te voren was ik al maanden bezig geweest met het achterhalen van de juiste adressen en toen we eindelijk alles konden versturen, waren we eigenlijk al wat aan de late kant. Toen op de dag zelf de labelprinter het begaf, barstte ik bijna in huilen uit. Ik kan me die dag nog heel goed voor de geest halen. We wisten echt even niet wat we moesten doen, want de uitnodigingen moesten voor het weekend de deur uit. Ik ben toen overal geen zoeken naar een goede oplossing en ik had al snel gevonden wat we moesten doen. Ik heb gebeld naar Dutch Card Printing en daardoor is het helemaal goed gekomen. Alle etiketten konden gedrukt worden. Ik heb toen het project op een goede manier af kunnen ronden, maar het had ook heel anders af kunnen lopen met veel te weinig genodigden op de dag van de opening. Dat zou natuurlijk heel erg zonde zijn geweest van al die maanden hard werk. Ik heb voor de zekerheid maar snel een nieuwe printer voor etiketten aangeschaft, want voor de volgende klus wilden we die natuurlijk wel graag weer zelf hebben. 

Dutch Card Printing biedt de oplossing

Het is natuurlijk heel makkelijk om al je etiketten even uit te laten printen, maar het is nog veel handiger om zelf een goed apparaat in huis te hebben. Hierdoor kan je altijd alle etiketten printen die je nodig hebt. Het is daarnaast ook een goed idee om andere printers op de werkvloer te hebben. Zo kun je er voor kiezen om al die oude labels eens weg te doen en mooie nieuwe labels te printen met je eigen labelprinter. Wij hebben al die apparaten in het kantoor staan en ik moet zeggen dat het heel makkelijk werkt. Binnen de kortste keren kun je mappen catalogiseren door er etiketten of labels op te plakken. 

Veel verschillende soorten

Er is heel veel keus en daarom is het goed om eerst even te kijken wat je nodig hebt en waar je het liefst mee wilt werken. Wij hebben advies gevraagd en dat is natuurlijk het makkelijkste. Het is op die manier altijd snel geregeld en je hoeft niet bang te zijn dat je iets niet op tijd af kunt krijgen!

Geef een antwoord