Een HDMI kabel heeft iedere werknemer nodig!

HDMI kabel

Als we aan het werk gaan dan willen we uiteraard, dat ons kantoor van alle gemakken is voorzien. Een HDMI kabel is uiteraard de basis. Je wilt je laptop kunnen aansluiten op een tweede scherm, want dit werkt gewoon een stuk lekkerder en efficiënter. Uiteraard blijft het niet bij een HDMI kabel als we van alle gemakken voorzien willen worden. Op en top geregelde apparatuur is natuurlijk heerlijk, maar daarbuiten hebben werknemers ook genoeg wensen en behoeften. Uiteindelijk moet je er als werkgever een beetje voor zorgen, dat je werknemers tevreden zijn. Een goed gevoel op de werkvloer zorgt ervoor dat wij werknemers net dat stapje harder willen en kunnen lopen. Benieuwd wat er nou precies voor nodig is om ons werknemers een goed gevoel te geven? Lees dan snel mijn blog over wat een werknemer nodig heeft. Werkgevers letten jullie op?

Kantoorruimte en spullen

Een leuk weetje waar ik onlangs achter kwam, was het aantal verplichte vierkante meters per werknemer. Een werkgever is verplicht zijn personeel per persoon vier vierkante meter te geven. Uiteraard zal niemand dit exact opmeten, maar een beetje persoonlijke ruimte kan geen kwaad. Het is in mijn ogen dan ook belangrijk dat iemand op de plek zit waar hij goed kan werken. Kan iemand niet opschieten met die collega met flauwe woordgrappen? Probeer dan een andere plek voor diegene. Ook moet een kantoor tegenwoordig van alle gemakken voorzien zijn. Denk aan alle technologische apparatuur en alle bedrading om deze juist aan te sluiten. Maar ook bijvoorbeeld snel internet is van groot belang. Niets werkt vervelender dan traag internet of als een klant niet goed geholpen kan worden door het langzame internet. Het is maar een kleine greep wat een kantoorruimte nodig heeft natuurlijk. Per werkplek of baan verschilt dit weer!

Een goed gevoel

Uiteindelijk draait het erom dat een werknemer met een goed gevoel op zijn werk zit. Ik voel me goed bij de vrijheid die ik bij mijn baan krijg. Ik kan zelf mijn tijden inplannen en bepaal ook zelf wanneer werk voor een klant uitvoer. Werk ik maandag wat minder hard, dan moet ik er dinsdag iets harder aan trekken. Als ik uiteindelijk mijn werkzaamheden maar uitvoer en dit op de juiste manier doe, kan ik in vrijheid blijven werken. Daarnaast vind ik de kans op ontwikkeling erg belangrijk. De ontwikkelingen staan tegenwoordig nergens stil, dus het blijft van belang om telkens bij te blijven leren. Uiteindelijk wordt jij daar beter van maar ook je werkgever. Een win-win situatie, wat wil je nog meer?

Geef een antwoord