Samen met de hele familie Wii games spelen

Gamen in het gezin en de Wii of de Wii U gaan hand in hand – sinds de lancering van de Nintendo-console heeft vriendelijke digitale kost zijn weg naar het systeem gevonden. Wil je een plezierige game-ervaring die leuk is voor het hele gezin? Zoek niet verder dan de Wii voor uw volgende spelsessie. De Wii games bestrijken een breed scala aan gameplay, van avonturen tot party-achtige games en zelfs platformavonturen. En als je op zoek bent naar andere soorten titels voor jouw kinderen om te spelen, wil je misschien de talloze geweldloze titels van Wii-games bekijken. Een aanrader is het spel Mariokart Wii, een titel die jong en oud urenlang spelplezier bezorgt!

Geweldloze spellen voor Wii U

De Wii U staat bekend om zijn vriendelijke, toegankelijke gameplay met zijn talloze titels. Maar niet alles wat voor de Wii U is gemaakt, is goed geschikt voor kinderen. Gelukkig bieden veel andere games geweldloos, gezinsvriendelijk spel voor iedereen, van kinderen tot tieners. Op het internet kun je uitgebreide lijsten vinden met titels die ouders en hun kinderen samen kunnen bekijken en waarvan ze kunnen genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over aanstootgevende of verontrustende inhoud die opduikt. Verzamel rond de Gamepad, pak een Wiimote en maak je klaar om te spelen!

Familie videogames

Voor sommige ouders kan het een uitdaging zijn om de interesse van hun kinderen in games te begrijpen. Ze zouden kunnen zeggen dat de controllers te veel knoppen hebben of dat de actie op het scherm gewoon te moeilijk is om te volgen. Maar je hoeft niet de meest complexe spellen te spelen om plezier te hebben met je geliefden. Als je op zoek bent naar een geweldige game die het hele gezin samen kan spelen, dan hebben wij jou gedekt. Van partygames tot trivia-games tot muziekgames, wij geven je bij deze een aantal tips van games waar je allemaal van kunt genieten:

  • Carnival Island: een verzameling van meer dan 35 minigames die draaien rond een carnavalsthema, waaronder skee ball, hoepel gooien en het omverwerpen van melkflessen. Elke game heeft ook variaties op het thema om de gameplay levendig te houden.
  • Disney Think Fast: Ouders moeten weten dat hoewel dit trivia-spel leuk is, het over alles draait wat Disney is. Het spelen van een ronde, zelfs in de modus voor één speler, kan een half uur duren. Het is dichter bij een uur als vier mensen spelen. Sommige van de vertoonde filmfragmenten vertonen licht cartoongeweld.
  • Active Life Outdoor Challenge: verwacht veel zweet te zien, veel gelach te horen en veel high-fives te zien terwijl kinderen zich een weg banen door deze set van 16 innovatieve spellen. Dit is een geweldige game waar je een familiegame-avond mee kunt opbouwen, omdat het zowel competitieve als coöperatieve multiplayer-actie biedt.

Geef een antwoord